PREOBRAZHENSKY
Complex rezidențial

Despre noi

 Complexul este amplasat într-o zona cu infrastructura dezvoltată, dar în același timp în cea mai ecologică parte a orașului. În apropiere -sunt situate strada centrală a lui Lenin și terasamentul Nistrului. În plus, în imediata apropiere se află magazine, farmacii, agenție de servicii casnice și benzinărie, grădiniță, școală, un restaurant și un centru de divertisment. Complexul rezidențial "Preobrhensky" este amenajat astfel încât, trăind chiar în centrul orașului, locuitorii săi pot să se bucure de o liniște plăcută acasă și să nu depindă de agitația utilităților publice.
 Pridvorul central, cu vedere la strada Moskovskaya, precum și întrarea din curte este dotat cu interfon,Pentru amenajarea curtii interioare a fost construită o zonă de relaxare și teren de joacă spațios, ceea ce permite să vă simțiți izolat de clădirile din apropiere.
Pentru rezidenți este amenajată o parcare acoperită în curte, iar pentru oaspeții care vin cu propriul mijloc de transport există o parcare extinsă pe stradă.

Descoperă mai mult

  Primul proiect de locuințe de elită din orașul Bender și Transnistria. Este amplasat chiar în centrul orașului, pe colțul străzilor Sovietice și Moscova. De la mijlocul secolului al XIX-lea, când aceste străzi au fost numite Catedrală și, respectiv, Pavlovskaya, pe acest loc a existat o clădire a Consiliului local. Aspectul său arhitectural a servit ca bază a noului complex rezidențial.
  De exemplu, nu numai aspectul general al clădirii, dar și forma, aranjarea ferestrelor, elementele decorative din stuc și cornișe originale coincid complet. În rest, „Preobrazhensky” este un complex rezidențial modern de confort sporit, ce combină soluții arhitecturale unice cu standardele mondiale ale vieții urbane moderne.
  Clădirea rezidențială a complexului a fost construită pe baza unui proiect exclusiv utilizând materiale de construcție moderne și inofensive. Inițial, la etapa de realizare a proiectului s-a aras atenția la stabilitatea seismică absolută, izolația termică și acustică care a fost aprobată și implementată la cel mai înalt nivel. Un sistem complet autonom de încălzire și alimentare cu apă caldă, în plus față de funcțiile sale principale, care vor contribui la economisirea cheltuielelor pe utilități și nu vor polua mediul înconjurător- toate datorită soluțiilor tehnologice moderne și ergonomice. De asemenea, au fost implementate soluții de comunicare, ținând cont de cerințele moderne. În plus față de liniile telefonice și TV standard, complexul rezidențial este echipat cu cablu cu fibră optică, oferind televiziune digitală, telefon și servicii de internet de mare viteză.
  Un semn distinctiv al clădirii rezidențiale „Preobrazhensky” este holul din față, ce prezintă o soluție unică pentru sectorul rezidențial din Trasnistria. Spațios, realizat în stil clasic, cu un decor bogat al fațadei, nu numai că amintește de tradițiile caselor nobile din Rusia pre-revoluționară, ci simbolizează și exclusivitatea spațiilor rezidențiale și statutul înalt al locuitorilor acestora.
  Apartamentele din complexul rezidențial "Preobrazhensky" sunt realizate într-un aspect de planificare liberă, cu o suprafață de 65,8 mp până la 127,6 mp. Tavanele înalte, până la 3,7 m, organizarea atentă a spațiului și un minim de structuri portante oferă clientului libertate maximă în alegerea unei planificări. Este mai bine să încredințați decizia privind amenajarea interiorului profesioniștilor. Designerii noștri vor elabora un proiect individual pentru amenajarea, designul și decorarea apartamentului într-un stil diferit și ținând cont de preferințele clientului.
PLANIFICAREA APARTAMENTELOR CONFORM ETAJELOR
BENEFICIILE NOASTRE
Locuința Premium Class
Interior unic
Planificarea în stil liber
Infrastructura dezvoltată
Parcare
O curte interioară
ALEGE-ȚI INTERIORUL TĂU
CONDIȚII DE CUMPĂRARE

Rate directe la dezvoltator fără dobândă cu un avans de 20%.


Credite ipotecare până la 10 ani.

Contacte
Contactaţi-ne
+373 77777 122
info@preobrajensky.md
Bender, st. Moscova, casa 30

C.R.Preobrazhensky

Made on
Tilda